Login / Register

shera

Njihuni me Jonathan - breshka më e vjetër në botë! (183 vjet e vjetër!)

shera / 01.04.2016 11:09
00

Shtatë rrugët më të frikshme në botë

shera / 21.01.2016 15:11
00

Çfarë ndodh nese e hudh topin e basketbollit nga nje lartesi 126.5m?

shera / 13.01.2016 14:16
00

Golf 2 si anije

shera / 23.12.2015 10:46
00

Si të gjuash me pistoletë me kampionin botëror , Jerry Miculek

shera / 24.11.2015 13:34
00

Jo shej e mir per me ja nis dites me kafe

shera / 17.11.2015 13:59
Jo shej e mir per me ja nis dites me kafe
00

Mother of doner

shera / 10.11.2015 13:52
Mother of doner
00

GTA ne jetë reale ... :O

shera / 28.10.2015 11:35
00

Respekt për këtë çift :)

shera / 27.10.2015 14:52
00

LOL

shera / 30.09.2015 09:12
LOL
00

Drift

shera / 21.09.2015 08:26
00

Me pas qenë GOLF 2, ka shanca që kish dalë :P

shera / 31.08.2015 08:16
Me pas qenë GOLF 2, ka shanca që kish dalë :P
00

Budallakija nuk ka fund!

shera / 17.08.2015 10:08
00

i vetmi shpetim...

shera / 11.08.2015 09:50
i vetmi shpetim...
00

jete o jete...

shera / 07.08.2015 12:11
jete o jete...
00

Çka osht ka bertet nana jote ashtu?

shera / 05.08.2015 12:46
Çka osht ka bertet nana jote ashtu?
00

kreativiteti

shera / 04.08.2015 11:52
kreativiteti
00

Ne ju sigurojme se do tua ruajme identitetin

shera / 03.08.2015 11:21
Ne ju sigurojme se do tua ruajme identitetin
00

kur del shoping me gruan dhe merzitesh tuj prite :P

shera / 31.07.2015 11:45
kur del shoping me gruan dhe merzitesh tuj prite :P
00

fshije qeto se nuk pasna dale mire

shera / 31.07.2015 09:26
fshije qeto se nuk pasna dale mire
00