Login / Register

Na Sugjeroni

Na sugjeroni për ndonjë problem apo ide.

Feedback
Shpërndaje një foto, video, barsoletë apo kuriozitet _

Dallimi i vogel

Dardani / 23.08.2014 16:20

Meshkujt:

1-Afrohesh me makine prane bankomatit.

2-Ul xhamin e makines.

3-Fut karten dhe shkruan Pin-in.

4-Shkruan shumen e deshiruar per te terhequr.

5-Terheq karten, parate dhe faturen.

6-Mbyll xhamin.

7-Nisesh.

 

Femrat:

1-Afrohesh me makine prane bankomatit.

2-Leviz para-mbrapa derisa xhami makines te jete paralel me bankomatin.

3-Ri-ndez makinen qe nderkohe eshte fikur.

4-Ul xhamin e makines.

5-Merr canten dhe zbraz gjithe c’ka brenda ne sediljen e pasagjerit per te gjetur karten.

6-Sheh kutine e tualetit dhe rregullon makeup-in duke u pare ne pasqyren e makines.

7-Tenton te futesh karten ne bankomat.

8-Hap deren e makines per te lehtesuar futjen e kartes duke qene se ke parkuar larg bankomatit.

9-Fut karten.

10-Rifut karten ,kete here ne sensin e duhur.

11-Boshatis serish canten per te gjetur letren ku ke shenuar kodin Pin.

12-Fut Pin-in.

13-Shtyp Cancel dhe rifut Pin-in e duhur.

14-Shkruan sasine e parave te deshiruara per te terhequr.

15-Terhiq parate dhe faturen.

16-Riboshatis canten per te gjetur kuleten te futesh leket.

17-Kontrollo serish makeup-in.

18-Nisesh dhe ecen per 2 metra.

19-Kthehu pas deri te bankomati.

20-Terhiq karten.

21-Riboshatis serish canten per te gjetur kuleten dhe fut karten ne vendin e duhur.

22-Rikontrollo makeup-in.

23-Rindiz makinen qe nderkohe eshte fikur.

24-Ec per 5-6 metra.

25-Hiq frenat e dores.

00

Dua te fle

Dardani / 23.08.2014 16:19

Njëri drejtohet te mjeku, sepse vuante nga pagjumësia:

- Mirëdita doktor, ju lutem më ndihmoni ju se unë nuk, vë ] gjumë në sy. Mjeku,i përgjigjet:

Para se të shkoni në shtrat, duhet të pini një filxhan qumësht të ngrohtë me mjaltë, dhe njëherë në shtrat numëro delet.

Pocienti: Si të numëroj delet?

Imagjino sikur sheh të kalojnë përpara teje një nga një numëroji, do të shihni që pas pak minutash do të flini.Kthehet ne shtëpi, pi qumështin me mjaltë dhe fillon të numëroj delet:

- Një, dy, tre, katër, përshëndetje e dashur, gjashtë.

00

Më e hollë

Dardani / 23.08.2014 16:19

Pasi ajo i shpjegon si e ka hallin, mjeku i thotë: “Thjesht duhet të hani normalisht për dy ditë, pastaj kapërcejeni pa ngrënë ditën e tretë. Pastaj duhet të vazhdoni me të njëjtën metodë, për një muaj me radhë”.

Kalon një muaj dhe grua rikthehet, me 10 kilogramë më pak dhe shumë e lodhur. Doktori e pyet: “Çfarë ju ka lodhur kaq shumë? Thjesht mosngrënia?”

Gruaja i përgjigjet: “Jo doktor! Më shumë më lodhi…kapërcimi”.

00

Profesionet interesante

Telegrafi / 23.08.2014 16:18

- Djali im me shume gjasa do te behet avokat. Qe tani përdor argumente shume te holle

- Djali im do te behet veteriner, thotë i dyti, qe tani ka filluar te vizitoje kafshët

- Im bir me siguri q do te behet kamerier kur te rritet. Sa here e thërras, asnjëherë nuk vjen.

00

Shkaku biondines

Telegrafi / 23.08.2014 16:15

Sala dhe Edi qëndrojnë në një kafene duke biseduar. Afrohet një njeri dhe pyet:

- Çfarë po bisedoni?

- Planifikojmë si t’i mashtrojmë dy milionë shqiptarë dhe një bionde.

- E pse bionden? – pyet ai.

Sala kthehet drejt Edit dhe i thotë:

- A të kam thënë se askush nuk shqetësohet për shqiptarët.

00

Një fëmijë pyet të atin:

Telegrafi / 23.08.2014 16:14

- Baba me çfarë paguanin njerëzit parahistorik? I ati i përgjigjet: Me lopë, keca, dele etj.

- E si i mbanin të gjitha këto në kuletë? -  shton i habitur biri.

00

Qeni del per here te pare nga laboratori

Fun House / 23.08.2014 13:58
00

Sinqeriteti i femijeve

Fun House / 23.08.2014 13:56
00

Sfida me shume kova me uje te ftohte

Fun House / 23.08.2014 13:54
00

Frikesimi para marteses

Dardani / 23.08.2014 13:52
00

Mahi ne mes te parkut

Dardani / 23.08.2014 13:49
00

Befason balena ne det

Dardani / 23.08.2014 13:47
00

Kthimi ne sportist

Telegrafi / 23.08.2014 11:10
Kthimi ne sportist
00

Raliteti tek propozimet

Telegrafi / 23.08.2014 11:10
Raliteti tek propozimet
00

Pa ngateresa

Dardani / 23.08.2014 11:09
Pa ngateresa
00

Mos e shikoni gjate fotografine

Telegrafi / 23.08.2014 11:09
Mos e shikoni gjate fotografine
00

Menyra ndryshe

Dardani / 23.08.2014 11:08
Menyra ndryshe
00

Nuk mund te ndalet

Dardani / 23.08.2014 11:07
Nuk mund te ndalet
00

Kukullat e gjalla

Fun House / 22.08.2014 16:29
00

Gara se kush mund te rrije me shume pa fryme

Fun House / 22.08.2014 16:23
00